Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero
Hello everybody, it's Jim, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero estimated approx 1 hora 30 minutos.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero using 17 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
El pozole es uno de los antojitos Mexicanos muy sabroso , en su variedad existe el pozole blanco rojo y verde.
En Guerrero muy conocido el famoso pozole verde que es preparado en el día llamado "Jueves Pozolero" y es acompañado de sus tostadas chile verde picado, salsa o chile en polvo, aguacate, cebolla picada, rábano, chicharrón de puerco al gusto y no puede faltar una copa de Mezcal .
En esta ocasión preparé un pozole Blanco de cabeza de puerco que le da un gran sabor, además de que la cabeza sale económica, es un pozole al estilo de Guerrero, espero les guste y se animen a cocinar.
Ingredients and spices that need to be Get to make Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero:
- 700 kg cabeza de puerco
- 2 kg carne maciza de puerco
- 3 kilos maíz precocido
- Para sazonar:
- 1 cabeza ajo
- 3 cucharadas soperas comino
- al gusto sal o Knorr Suiza en polvo
- 4 cucharadas soperas orégano seco
- Para acompañar :
- al gusto tostadas
- c/n rábanos
- c/n aguacate
- c/n chile en polvo
- c/n chile serrano picado
- c/n cebolla picada
- 1 cebolla entera
- c/n chicharrón de puerco
Steps to make to make Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero
- Lavamos muy bien el maíz precocido.
- Lo ponemos al fuego alto con suficiente agua, agregamos una cebolla partida a la mitad y una cabeza de ajo entero de preferencia con cáscara y Knorr Suiza en polvo. Cuando empiece a hervir agregamos la carne y la cabeza de puerco.
- Dejamos que se cueza bien la carne, enseguida vamos agregar en la licuadora 1 taza de taza de maíz que tomaremos de la olla, agregaremos el comino y unos 3 dientes de ajo, 3 cucharadas sopera de orégano y molemos perfectamente. lo que licuamos lo vamos a agregar a la olla del pozole.
- Una vez cocida la carne la vamos a sacar para desmenuzar la y quitarle toda la carne a la cabeza. Y dejaremos que el grano de maíz se siga cociendo hasta que se empiecen a reventar los granos es señal que el maíz ya está bien cocido. Al último sacaremos la cabeza de ajo y la cebolla (ya no lo ocuparemos).
- Para servir vamos agregar a nuestro plato de pozole la carne que deshebramos
- Para acompañar con cebolla y chile picado, chile en polvo aguacate rebanado y rábano
- Como el típico pozole de Guerrero le agregamos chicharrones de puerco y algunas personas le agregan un huevo cuando lo sirve bien calientito para se cueza ahí mismo. Y como ya es tradición una copita de Mezcal.
As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet to your personal tastes over time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or more active ingredients or is a little essentially spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking skills for beginners you do not need to discover them yet only if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a complete guide to fast and also very easy lunch dishes yet its great food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Award-winning Pozole blanco de puerco, estilo Guerrero. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment