Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~
Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~ is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~ is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~ delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~ is 4 piezas (2 porsonas). So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~ estimated approx 30 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~ using 12 ingredients and 22 steps. Here is how you cook it.
"KOROKKE" es una fritura japonesa.
Está muy parecido a la croqueta española. KOROKKE es la croqueta que se ha alterado para adaptarse al gusto de los japoneses.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~:
- 2 Papas
- 1/4 Cebolla
- 50 g Carne molida de Res
- 1/2 cucharada Azúcar
- 1/2 cucharada Salsa de Soya
- al gusto Sal
- al gusto Pimienta negra
- 2 cucharadas Harina
- 1 Huevo
- 1 taza Pan Molido (PANKO)
- al gusto Salsa Inglesa
- al gusto Repollo
Steps to make to make Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~
- Preparar los ingredientes.
1. Pelar y cortar la papa en cuadritos de 3cm.
2. Picar la cebolla en cuadritos finos.
***Además de los ingredientes, se requieren tres platos o recipientes.*** - Para el pan molido, es recomendable usar PANKO, cual es pan molido estilo japonés, porque tiene granos más grandes y crujientes. Se puede conseguirlo en cualquier supermercado en la sección de la comida oriental.
- En una olla, cocinar la papa con suficiente agua hasta que se ponga suave. (aprox. 15 minutos con el fuego medio)
- Escurrir la papa en un colador de malla y regresar a la olla.
- Calentar la olla con el fuego alto hasta que elimine la humedad.
- Aplastar la papa con un aplastador (o un tenedor).
- En una sartén, agregar la carne molida y sofreír con el fuego medio hasta que la carne este cocida.
- Agregar la cebolla y sofreír con el fuego medio por 3 minutos.
- Agregar el azúcar y la salsa de soya y sofreír otros 30 segundos.
- Agregar la carne y cebolla cocida en la olla de papa y mezclar con un palito.
- Sazonar con sal y pimienta negra al gusto.
- Hacer las bolas de forma ovalada y plana con las manos.
- En el primer plato o recipiente, colocar la harina. Pasar la bola de papa para que la harina se pegue en toda la superficie.
- En el segundo plato o recipiente, colocar el huevo batido. Pasar la bola de papa con la harina.
- En el tercer plato o recipiente, colocar el pan molido. Pasar la bola de papa con la harina y el huevo.
- Así quedaría la bola de papa con los tres pasos de la harina, el huevo y el pan molido.
- En una olla, agregar el aceite y calentar. (aprox. 3cm de profundidad de aceite)
- Colocar una palita de madera en el aceite. Si empieza salir espumitas, eso significa que el aceite está suficiente caliente.
- Colocar la bola de papa en el aceite y freír. (2 minutos cada lado)
- Cuando la bola de papa esté dorada, sacarla del aceite y colocarla sobre el papel de cocina para que absorba el exceso del aceite.
- Servirlas acompañadas con el repollo rallado y salsa inglesa y ¡LISTO!
- <Consejo>
También se puede usar la salsa para TONKATSU, en lugar de la salsa Inglesa.
As your experience and also confidence grows, you will locate that you have extra natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make easy changes to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes on time. As for fundamental cooking skills for novices you don't require to discover them however only if you master some basic food preparation strategies.
This isn't a full overview to quick as well as simple lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Any-night-of-the-week Korokke ~Croquetas de Papa Estilo Japonés~. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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