Curry del almuerzo escolar primaria en Japón
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Curry del almuerzo escolar primaria en Japón. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Curry del almuerzo escolar primaria en Japón is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Curry del almuerzo escolar primaria en Japón is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Curry del almuerzo escolar primaria en Japón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Curry del almuerzo escolar primaria en Japón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Curry del almuerzo escolar primaria en Japón using 17 ingredients and 27 steps. Here is how you can achieve that.
#CocinaMundial2018
Escuela japonesa sirve almuerzo escolar primaria. Hay un menú que se llama "Curry y Arroz" que es muy popular.
Curry normal es algo picante. Pero Curry de escuela no es picante. Aquí le enseño como preparar Curry de escuela japonesa.
日本人の方々は懐かしい味に涙する事でしょう。
Favor de preparar arroz blanco a parte.
https://cookpad.com/mx/recetas/284928
Ingredients and spices that need to be Take to make Curry del almuerzo escolar primaria en Japón:
- Pasta de Curry:
- 40 g Mantequilla
- 40 g Harina
- 1 Cucharada Curry en Polvo
- Poco Pimienta negra
- 100 cc Leche
- Para Caldo:
- 100 g Carne de cerdo picado
- 1 Cebolla
- 1 Zanahoria
- 2 Papas
- 1/2 cubo Caldo de Pollo
- Sal
- Ketchup
- Salsa de soya
- Salsa de ostras
- Miel
Instructions to make to make Curry del almuerzo escolar primaria en Japón
- Calentar la mantequilla en el fuego lento.
- Cuando la mantequilla empieza derretir, agregar la harina. (Mantener el fuego lento)
- Agregar el polvo de curry.
Ojo!! Se puede preparar la salsa blanca siguiendo la misma receta pero sin agregar el curry. - Agregar el pimiento negro al gusto.
- Sofreír bien.
Ojo!! Sofreír bien la harina para que no sepa al polvo. Cuando se prepara la salsa blanca, tener mucho cuidado para que no se queme. Cuando se prepara la salsa oscura como curry, dejarlo quemar un poco para que sepa fragante. - Después de sofreír bien, agregar la leche.
- Menear bien y juntar la pasta. Esto se llama la pastilla de curry.
- Preparar otra olla.
- Calentar la olla de acero o acero-inoxidable, y agregar el aceite.
- Sofreír la cebolla cortada en rebanadas en el fuego medio.
- Cuando el color de la cebolla se empieza a poner transparente, agregar la carne cortada en cuadritos chicos.
Ojo!! Si quiere hacer el curry auténtico, sofreír la carne en otro sartén con el fuego alto para sellar la superficie, y agregarla en la olla de cebolla. - Mezclar y sofreír hasta que la superficie de la carne esté cocida.
- Agregar la zanahoria cortada en cuadritos.
- Agregar la papa cortada y remojada. (Después de cortar la papa, se debe remojar en agua para quitar exceso de almidón.)
- Después de agregar todos los ingredientes, agregar agua.
- Así se ve.。
- Cocinar con el fuego lento hasta que todos los ingredientes estén cocidos. Si empieza salir al espuma, quitarla cuidadosamente.
- Cuando los ingredientes estén cocidos y suaves, apagar el fuego.
- Dejar que enfríe por 5 minutos y agregar la pastilla de curry.
- Desolver bien la pastilla con el fuego apagado.
Ojo!! La harina se disuelve más fácil cuando la temperatura esta un poco baja. Si esta muy caliente, se hace bola en lugar de disolver. - Después de disolver bien la pastilla, prender el fuego otra ves. (Fuego lento) Condimentar con la sal al gusto.
- Agregar el catsup al gusto.
- Agregar la salsa de soya al gusto.
- Agregar la salsa de ostión al gusto.
- Agregar el miel al gusto.
También se puede agregar la manzana rallada. - Después de mezclar bien, el curry esta listo.
- Buen provecho!
As your experience and also confidence grows, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to offer a dish that uses less or more ingredients or is a little essentially spicy, you can make simple adjustments to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes promptly. As for fundamental cooking abilities for novices you don't require to learn them however just if you master some easy food preparation methods.
This isn't a full overview to quick and very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Steps to Make Speedy Curry del almuerzo escolar primaria en Japón. Thank you very much for reading. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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