Okonomiyaki/Pan Japonés

Okonomiyaki/Pan Japonés

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Okonomiyaki/Pan Japonés. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Okonomiyaki/Pan Japonés is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Okonomiyaki/Pan Japonés is something that I have loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Okonomiyaki/Pan Japonés, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Okonomiyaki/Pan Japonés delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Okonomiyaki/Pan Japonés is 6 o más. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Okonomiyaki/Pan Japonés estimated approx 30min.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Okonomiyaki/Pan Japonés using 21 ingredients and 12 steps. Here is how you cook that.

Como en Ranma 1/2, Pan Japonés, puede usarse la carne o marisco de tu agrado. Tenía los ingredientes y ¿Por qué no?
#CocinaMundial2018 Japón

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Okonomiyaki/Pan Japonés:

  1. 450 g Harina
  2. 3 Huevos
  3. 300 ml Agua
  4. 1 cda Salsa Maggie (muy opcional)
  5. 2 Sazonadores de caldo de pollo
  6. 400 g Col/Repollo
  7. 2 Zanahorias Ralladas
  8. 2 Papas Ralladas
  9. 250 g Tocino
  10. 3 cds Cebollín
  11. 1 cda Ajonjolí/Sésamo Tostado
  12. 4 cds Mayonesa
  13. 10-15 Champiñones
  14. 5 * bisteces* de Res cortados en cuadros
  15. 1 Ajo picado
  16. Aceite o Mantequilla
  17. 50 ml Salsa Inglesa (Worcester)
  18. 1/2 cda Jengibre muy finamente rallado (solo la pulpa)
  19. 3 cda Miel
  20. 3 cds Ketchup
  21. 1 cda Salsa BBQ

Steps to make to make Okonomiyaki/Pan Japonés

  1. Mezclar la harina junto con los huevos, las papas, zanahorias, la Col, el cubo sazonador y el Agua. El resultado de esta mezcla será la base de nuestro okonomiyaki, puedes poner un toque de salsa de Soja a la mezcla si así lo decides, este último no es necesario, pero le da un buen toque y color.
  2. Sí YA tienes salsa okonomiyaki, puedes saltar este paso y evitar los últimos Cinco ingredientes, de no ser así, mezcla estos últimos hasta que se integren por completo, el resultado será una salsa semi-espesa agridulce.
  3. El primer Topin lo haremos friendo el bistec en Mantequilla, agregamos Sal al gusto, un toque de salsa Maggie e inglesa y casi sal final, agregamos un toque de cebollín, y reservamos.
  4. El segundo Toping será de Champiñones cortados en juliana con mantequilla, ajo picado y un toque de salsa de Soja. Reservamos
  5. Para preparar el "Pan", vierte la mezcla sobre un sartén previamente engrasado, intenta que NO sea más grueso a 1 cm, esto ayudará a la cocción.
  6. Justo después de verter la mezcla, coloca encima el tocino hasta cubrir la mezcla, pon pimienta negra molida al gusto sobre el tocino y Tapa. Recomiendo cortar las rebanadas de tocino a la mitad y no en cubos o picado, así será más sencilla la manipulación mientras cocinas.
  7. IMPORTANTE: Procura tener el fuego en Bajo o Bajo-Medio. Aproximadamente dejaras la mezcla 5 min de un lado y 4 min del otro. No puedo decirte un tiempo fijo, sin embargo, te darás cuenta que está listo ya que ambas caras estén totalmente doradas y crujientes, no pasa nada si volteas más de dos veces.
  8. Servirá mucho si al servir el Okonomiyaki lo cortas como si fuese una pizza, facilita la manipulación del comensal.
  9. Sirve los Topins, pon el ajonjolí sobre estos.
  10. Al servir el "Pan", primero vierte sobre él la Salsa Okonomiyaki y después la mayonesa. Encima un toque de cebollín y Listo. Cómo se ilustra en la foto.
  11. Enjoy it!
  12. Nota Final: El okonomiyaki no es exclusivamente hecho con el tocino, recuerda que puedes poner en lugar de éste, camarón, Calamar, pulpo, cerdo, res o por qué no, un mix de estos. Házlo a tu gusto, es ideal para sorprender.

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes less or even more ingredients or is a little essentially hot, you can make simple changes to attain this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't need to discover them yet just if you master some simple cooking strategies.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Steps to Make Homemade Okonomiyaki/Pan Japonés. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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