Tacos de machaca a mi gusto

Tacos de machaca a mi gusto

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Tacos de machaca a mi gusto. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Tacos de machaca a mi gusto is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look fantastic. Tacos de machaca a mi gusto is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Tacos de machaca a mi gusto, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tacos de machaca a mi gusto delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Tacos de machaca a mi gusto using 18 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Súper súper fácil de preparar, sencillo y muy sabroso❗😜

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tacos de machaca a mi gusto:

  1. 2 libras carne de res para deshebrar en trozo
  2. 2 dientes ajo grandes
  3. 1 cda orégano
  4. 1 limón grande (jugo)
  5. 4 cdas aceite
  6. 1 cebolla picada
  7. las necesarias Tortillas
  8. al gusto Knorr suiza sabor de res (o sal)
  9. al gusto Pimienta
  10. ----- para la salsa:
  11. 3 tomates
  12. 2 chiles morita
  13. 3 chiles de árbol
  14. 2 dientes ajo
  15. 1/2 cebolla
  16. 4 cdas aceite
  17. al gusto Sal
  18. al gusto Cilantro

Steps to make to make Tacos de machaca a mi gusto

  1. Picar finamente el ajo y mezclar en u recipiente junto con el orégano, el jugo del limón 🍋, el knorr suiza y la pimienta. Bañar la carne con ésta mezcla y dejar marinar por un día o mínimo por 6 u 8 horas, dándole vuelta de vez en cuando.
  2. Calentar 3 cdas de aceite en un sartén de fondo grueso y freír la carne a 🔥 fuego medio bajo dando vuelta de vez en cuando. El tiempo de cocción depende de tu estufa.(40min aprox.). Sacar del sartén, dejar enfriar y deshebrar.
  3. En una ollita vamos a freír en el aceite los tomates 🍅 🍅, la cebolla, los ajos y los chiles. Los chiles se doran ligeramente ya que si dejas que se pongan oscuros amargará la salsa. Dejar que enfríe un poco y licuar junto con el cilantro y la sal. Lo puedes dejar así o si prefieres puedes freír la salsa, como desees, igual queda sabrosa.
  4. En un sartén amplio calentar la cda de aceite restante, colar el aceite donde freímos la carne y agregar al sartén junto con la cebolla. Cuando esté acitronada agregar la carne revolver muy bien y freír por unos 3 o 4 minutos. La carne ya no necesita nada más, queda bien de sabor, pero si es tu deseo agregar más pimienta y sal es tu decisión.
  5. Calentar en un comal las tortillas con aceite de oliva en spray, agregar la carne y acompañar con lo que desees. En lo personal usé repollo morado, cebolla morada y requesón, eso le puse a los tacos, les puse salsa encima y también puse rábano. Es tu decisión como desees acompañarlos, la cosa es que los disfrutes a tu gusto❗😜

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have more natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a recipe that utilizes less or more active ingredients or is a little more or less hot, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. In other words, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to learn them however just if you master some easy food preparation methods.

This isn't a total guide to quick and easy lunch recipes yet its good something to chew on. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Make Homemade Tacos de machaca a mi gusto. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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