Empanadillas de carne picada estilo argentino

Empanadillas de carne picada estilo argentino

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Empanadillas de carne picada estilo argentino. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Empanadillas de carne picada estilo argentino is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Empanadillas de carne picada estilo argentino is something that I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Empanadillas de carne picada estilo argentino, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadillas de carne picada estilo argentino delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Empanadillas de carne picada estilo argentino is 3 o 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Empanadillas de carne picada estilo argentino using 14 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Empanadillas de carne picada estilo argentino:

  1. 1 paquete (400 o 500 gr) carne picada
  2. 1 paquete obleas para empanadillas (Buitoni)
  3. 1 pimiento rojo
  4. 1 pimiento verde
  5. 1 cebolla
  6. 1 diente ajo
  7. 2 huevos
  8. 1 bote olivas verdes
  9. comino
  10. pimienta negra
  11. orégano
  12. nuez moscada
  13. sal
  14. aceite de girasol

Steps to make to make Empanadillas de carne picada estilo argentino

  1. Si tenemos la carne picada congelada la dejamos que se descongele durante unas horas.
  2. Rallamos la cebolla, picamos el ajo y cortamos los pimientos en trozos pequeños.
  3. En una olla ponemos los huevos a hervir durante 25 minutos.
  4. Ponemos una sartén con aceite y dejamos que se caliente durante un par de minutos, añadimos la cebolla y el ajo, dejamos que se vaya haciendo, añadimos los pimientos y la carne picada.
  5. Añadimos un poco de sal, el comino, la pimienta negra, el orégano y la nuez moscada y vamos removiendo para que coja la carne el sabor de los condimentos y vigilando que no se queme.
  6. Pasado los 25 minutos enfriamos los huevos con agua fría, los pelamos quitando la cáscara y cortamos en trozos pequeños y los metemos en la batidora, añadimos las olivas verdes y lo trituramos, cuando esta triturado lo dejamos aparte para que se enfríe unos minutos.
  7. Cuando ya tenemos la carne picada hecha con los pimientos, cebolla, ajo y los condimentos, lo ponemos en un táper para que se enfríe (yo suelo quitar el aceite con un colador cuando lo paso al táper). Añadimos el triturado del huevo y aceitunas y lo mezclamos todo. Lo dejamos enfriar durante unas horas.
  8. Cuando esta frío todo empezamos a rellenar las obleas de las empanadillas las cerramos con cuidado con los dedos las marcamos con un tenedor pequeño. Ponemos papel de horno en la bandeja y las vamos dejando en la bandeja del horno una al lado de la otra.
  9. Calentamientos el horno a 210 grados y cuando esté caliente las metemos en el horno y las dejamos unos 35-40 minutos más y vigilamos que no se quemen.
  10. Pasado ese tiempo ponemos en un plato un trozo de papel de cocina para que absorba el aceite y las dejamos enfriar y listas para comer.

As your experience and also confidence expands, you will locate that you have extra natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more components or is a little essentially zesty, you can make simple adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your dishes in a timely manner. When it comes to standard food preparation skills for newbies you do not require to learn them yet just if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a complete guide to quick and also very easy lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Award-winning Empanadillas de carne picada estilo argentino. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Timbal de Arroz, Frijol & Carne Molida Con Florecitas de Chicharrón

Omelette con carne picada

Spaghetti express